15 Eylül 2011 Perşembe

Boğaç Kaan MURATHAN'dan Bayram mesajı...

Çok kıymetli dostlarım,kardeşlerim,arkadaşlarım;hepinizin geçmiş Kadir gecesini ve bayramınızı kutluyorum. Varlığınız beni onurlandırıyor. Allah’ta sizi onurlandırsın.
       En son Kürt sorunuyla alakalı yazdığım yazıya bazı kardeşlerim katıldı,bazılarıda katılmadı. Ben burda hepinize sevgi ve dostluk kavramında siyaset üstü baktığım için fikirlerime katılındığı kadar katılınmamasınada sevindim.
Burada fikirlerimi empoze etmeye çalışacak değilim. Çünkü toplumları fikirler oluşturur. Ne kadar çok ayrı fikirlerin tartışıldığı toplum sonuç itibariyle en ileri toplumdur. Zaten sorun fikirleri dinlenmeyen toplumların oluşturduğu kaostur. Bu kaos çok büyük bir ülkü ile çıkmış olsa bile Türkiye’nin üzerinde emelleri olan kavimlerin eline geçmiş ve yönlendirmesine girmiştir.
        Bu sebeple yabancılaşan bir terör örgütümüz olacağına,bizleşen bir halkımız olması doğrudur. Bu da taviz vermeden oluyorsa amenna,ancak olmuyorsa kontrollü taviz verilmelidir. En büyük sorun çünkü benim nezdimde çözümsüzlüktür.
        Bence kürt sorunu,asker sorunu,iltica sorunu ve komşu ülkeler sorununu biz üretiyoruz. Artık level atlamamız lazım. Nasıl edip,ne edip bu sorunları çözmeliyiz. Zaten sorunu çözen,sorun yaratandan daha zeki ve daha üstündür. Bunu anlamak demek gerçek Türklüğü öğrenmek demektir.
        Son zamanlarda Sırpların yaptıklarını görünce,milyonlarca insan öldüğü halde (şehit edildiği halde)sonuç ne oldu? Birşey değişti mi? Sorunu çözenler Sırplara istediğini verdi mi? Ne yazıkki vermedi. Peki sorunu çözemeyecek kadar aptalsak,görmüyor muyuz bu sorunu çözmeye bir gün biri gelecek? Ve o zaman çok hayıflanacağız. Müslümanlık karşılıksız vermek değildir. Allah için vermek,Allah için yol almak demektir. Müslüman, Ermeni’ye de,uzaylıya da müslümanlığını göstermelidir. Bu sebeple fikriyle zarar verenlerden olacağımıza,fikrimizi en üst seviyeye getirmeliyiz. Ve içimizden alimler çıkartmalıyız. Aklın çözemeyeceği hiçbirşey yoktur. İki eşit güç sorununu çözemez. Ben bunu da kabul edemem. Çünkü bu devlet ırkların üstündedir. Bu devlet müslümanlıklan taçlandırılmış ilahi Kelimetullah davasını dünyaya kabul ettirecek,halkların birleştiği ve halkların direksiyonuna geçip kullandığı Yüce Allah’ın dünyadaki kılıcıdır.                                                                                                               

“UMUDUN CESARETİDİR!YAŞAMAK”

                                               BOĞAÇ KAAN MURATHAN