14 Eylül 2011 Çarşamba

 Bu günlerde gündem şehitlerimizdi ancak gerçek şu ki 30 senedir gündem hiç değişmedi. Gündelik isyanlarımızlan geçen 30 sene ve ölen binlerce şehit.

          Şunu anlamak ve görmek gerekiyor. Tek bir ulusun kendini parçalamasını seyreden Kürt ve Türkler akıldan yoksun ve akan kanlan para ve güç elde eden şahsiyetsizlerdir.
         İster AKP yi beğenelim ister beğenmeyelim bugüne kadar tek çözüm yolunu koyanlar şu an iktidardaki siyasetçilerimizin oluşturduğu Ak Partidir.
        İnsan savaşmaya başladı mı barışı unutur. Barışı yaşamaya başladı mı savaşı unutur. Burda pkk yı iyi analiz etmek lazım. Bu insanlar nam ve prestij sahibi oluyorlar Mehmetçiği öldürüp şehit ettiğinde. Çünkü hepsi bütünleşmiş bir azınlık. Biz öyle miyiz? Bu sorunun cevabını bulmalıyız.
         Bu topraklardaki insanların fikirleri ne olursa olsun beraber yaşamayı ve birbirimizi sevmeyi öğrenmeliyiz. Bunuda Kuran’a sarılıp yapmalıyız. Çünkü başka çaresi yok. Çünkü Kuran’ın yollanma amaçlarından yalnızca birisidir birlik, beraberlik, dirlik. Kuran’da herşey güzelikleri,iyiyi anlatmaktadır.
          2023 diyorlar,eğer birleşebilir,tek yumruk olursak unutulmamalıdır 2015 dünyayı yönetiriz. Sevgi ve saygıylan kalın.
                                                                                                                                
 BOĞAÇ KAAN MURATHAN